Ανακοινώθηκαν τα παιχνίδια του Playstation Plus για τον Ιανουάριο του 2022

Η Sony ανακοίνωσε ότι τα Persona 5 Strikers, Dirt 5 και Deep Rock Galactic είναι τα παιχνίδια PlayStation Plus για τον Ιανουάριο του 2022.

Με ανακοίνωση στο PlayStation.Blog, αυτά τα τρία παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα την Τρίτη 4 Ιανουαρίου έως την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου και θα είναι τα πρώτα παιχνίδια PlayStation Plus για το νέο έτος.

Το Persona 5 Strikers του PS4 είναι ένα spin-off που πρωταγωνιστούν οι Phantom Thieves του Persona 5 και εξελίσσεται μόλις λίγους μήνες μετά το τέλος του αρχικού παιχνιδιού (συγνώμη φαν του Persona 5 Royal!). Αντί για turn-based combat, η δράση στο Persona 5 Strikers επικεντρώνεται στο combo-driven hacking and slashing.

Το Dirt 5 του PS5 και του PS4 είναι το δεύτερο παιχνίδι στη λίστα και φέρνει τους λάτρεις της οδήγησης σε όλο τον κόσμο για μια «ενισχυμένη αγωνιστική off-road εμπειρία». Το Dirt 5 διαθέτει 70 διαδρομές σε 10 τοποθεσίες παγκοσμίως και συνοδεύεται από πλήρες career mode, split-screen τεσσάρων παικτών, online multiplayer, ένα Playgrounds creator mode και πολλά άλλα.

Το Deep Rock Galactic του PS4 και του PS5 ολοκληρώνουν το τρίο του PlayStation Plus τον Ιανουάριο του 2022 και προσφέρουν μια co-op FPS εμπειρία 1-4 παικτών που διαθέτει «σκληρούς διαστημικούς νάνους, 100% destructible περιβάλλοντα, σπηλιές που δημιουργούνται διαδικαστικά και ατελείωτες ορδές εξωγήινων τεράτων».

Ενώ περιμένετε να φτάσουν αυτά τα παιχνίδια, μην ξεχνάτε ότι έχετε μέχρι τις 3 Ιανουαρίου για να διεκδικήσετε τα παιχνίδια PlayStation Plus του Δεκεμβρίου 2021 – Godfall: Challenger Edition, LEGO DC Super Villains, Mortal Shell, The Persistence, The Walking Dead: Saints & Sinners – Standard Edition και Until You Fall.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *