Η GIGABYTE κυκλοφορεί τις κάρτες γραφικών GeForce RTX 3050 8G

Εξοπλισμένες με το σύστημα ψύξης WINDFORCE, ray tracing και τεχνολογία DLSS για απόλυτο gaming σε 1080p

GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd, κορυφαίος κατασκευαστής premium gaming hardware, ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία των νέων καρτών γραφικών GeForce RTX 3050 8G, που τροφοδοτούνται από την Ampere – την αρχιτεκτονική RTX 2ης γενιάς της NVIDIA. Οι κάρτες γραφικών GeForce RTX 3050 GAMING OC 8G, GeForce RTX 3050 EAGLE OC 8G και GeForce RTX 3050 EAGLE 8G έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία gaming σε ανάλυση 1080p με ray tracing και τεχνολογία DLSS.

Η GeForce RTX 3050 φέρνει τις επιδόσεις και την αποδοτικότητα της αρχιτεκτονικής NVIDIA Ampere σε περισσότερους gamers από ποτέ και είναι η πρώτη GPU για desktop κατηγορίας 50 που τροφοδοτεί τα πιο πρόσφατα παιχνίδια με ray tracing με πάνω από 60 fps. Η RTX 3050 είναι εξοπλισμένη με πυρήνες RT 2ης γενιάς για ray tracing και πυρήνες Tensor 3ης γενιάς για DLSS και AI. Το Ray Tracing είναι το νέο πρότυπο στα παιχνίδια και η RTX 3050 το καθιστά πιο προσιτό από ποτέ.

Η νέα κάρτα γραφικών GAMING OC διαθέτει το σύστημα ψύξης WINDFORCE και RGB Fusion 2.0, καθιστώντας την την καλύτερη επιλογή για gamers που θέλουν να έχουν υψηλές επιδόσεις. Οι κάρτες γραφικών EAGLE OC και EAGLE αποτελούν την καλύτερη επιλογή για όσους επιθυμούν έναν μοναδικό σχεδιασμό, διατηρώντας ταυτόχρονα την αποδοτικότητα και την ανθεκτικότητα.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *