Μαθητής στο σχολείο με αεροβόλο – Καταγγελίες ότι δέχονταν bullying

Μαθητής Γυμνασίου, εντοπίστηκε στον χώρο του σχολείου έχοντας μαζί του αεροβόλο όπλο. Σύμφωνα με καταγγελίες ο μαθητής δεχόταν απειλές από μεγαλύτερους μαθητές του σχολείου ενώ φαίνεται να τον είχαν παρενοχλήσει και στο παρελθόν.

Ο 13χρονος μαθητής της πρώτης γυμνασίου κουβαλούσε μαζί του το αεροβόλο γιατί ένιωθε απειλή από μεγαλύτερους μαθητές. Είχε δεχθεί άγριο μπούλινγκ σύμφωνα με πληροφορίες μας από μαθητές της γ’ γυμνασίου και όπως ανέφεραν στην ΕΡΤ άνθρωποι από το οικογενειακό του περιβάλλον είχαν ενημερώσει το σχολείο για την βίαιη συμπεριφορά που δεχόταν με το σχολείο όμως να μην προχωρά στις απαραίτητες ενέργειες. Ο εκφοβισμός συνεχιζόταν και το παιδί ένιωσε ότι έπρεπε να προστατευτεί μόνο του όπως μας είπαν ότι ήταν ο βασικός λόγος που πήρε κρυφά το αεροβόλο όπλο στο σχολείο. Σύμφωνα με μαρτυρίες και άλλων γονιών πρόκειται για ένα συνεσταλμένο παιδί που δεν έχει δώσει αφορμές.

Όπως μαθαίνουμε ο σύλλογος διδασκόντων πρόκειται να συνεδριάσει, προσανατολίζεται στην απομάκρυνση του παιδιού από το σχολείο. Ωστόσο πρέπει να δούμε τι θα γίνει και τι υποστήριξη θα χρειαστεί όχι μόνο ο 13χρονος αλλά και τα παιδιά που φαίνεται να τον εκφόβιζαν και αν και αυτά θα αντιμετωπίσουν κάποια επίπτωση.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *