Ο δημιουργός του “Until Dawn” αποκαλύπτει το νέο παιχνίδι “The Quarry” σήμερα

Η Supermassive Games, η εταιρεία ανάπτυξης των Until Dawn και The Dark Pictures Anthology, ανακοίνωσε ότι θα αποκαλύψει ένα νέο παιχνίδι, το The Quarry, σήμερα.

Σε ένα teaser, παρακάτω, βλέπουμε πλάνα από μια τεράστια πανσέληνο, μια ιστορία ενός περίεργου τροχαίου ατυχήματος, μια αναφορά σε μια καλοκαιρινή κατασκήνωση και ένα λογότυπο ταινίας slasher της δεκαετίας του ’80.

Δεν υπάρχει καμία αναφορά για το συνεχιζόμενο Dark Pictures Anthology στο teaser και ήδη γνωρίζουμε ότι το επόμενο παιχνίδι αυτής της σειράς είναι ένα φινάλε της σειράς που ονομάζεται The Devil in Me, οπότε αυτό φαίνεται να είναι ένα εντελώς νέο παιχνίδι.

Η πλήρης αποκάλυψη έρχεται σήμερα, 17 Μαρτίου, στις 6 μ.μ.

Λεπτομέρειες δεν είναι διαθέσιμες ακόμη όσον αφορά τις πλατφόρμες ή το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας του The Quarry, αλλά υπάρχει μια υπόδειξη ότι το παιχνίδι θα φτάσει νωρίτερα από το αναμενόμενο. Το the Quarry έχει ήδη αξιολογηθεί από το ESRB (θα βαθμολογηθεί ως rated M, Mature content), κάτι που συνήθως συμβαίνει όταν η ανάπτυξη ενός έργου έχει ολοκληρωθεί ως προς το περιεχόμενο και έχει σχεδόν ολοκληρωθεί γενικά.

H Supermassive είχε το εμπορικό σήμα The Quarry μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, όπου του έλειπε επίσης η επωνυμία Dark Pictures που έχουμε δει σε πολλά άλλα ονομάτων παιχνιδιών τους.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *