Το PS5 αποκτά νέα features, Variable Refresh Rate φτάνει “τους επόμενους μήνες”

Μια ενημέρωση συστήματος του PlayStation 5 έχει προσθέσει μια σειρά από λειτουργίες, όπως φωνητικές εντολές σε ορισμένες περιοχές και νέες επιλογές party.

Η Sony περιέγραψε τα χαρακτηριστικά σε μια ανάρτηση στο PlayStation Blog και επίσης επιβεβαίωσε ότι το Variable Refresh Rate (VRR) θα φτάσει τους επόμενους μήνες. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες με τηλεοράσεις και οθόνες υπολογιστών συμβατές με HDMI 2.1 θα έχουν πιο ομαλό παιχνίδι, πιο ευκρινή γραφικά και μειωμένo input lag.

Στη νέα ενημέρωση, που είναι διαθέσιμη παγκοσμίως σήμερα, οι χρήστες με λογαριασμούς εγγεγραμμένους στις Η.Π.Α και στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν φωνητικές εντολές για να ανοίγουν διαφορετικές εφαρμογές, να παύουν και να αναπαράγουν πολυμέσα και πολλά άλλα λέγοντας “Hey PlayStation”, παρόμοια με την Alexa της Amazon.

Όταν δημιουργείτε ένα party για online chat, οι χρήστες μπορούν πλέον να επιλέξουν μεταξύ ενός ανοιχτού party, που σημαίνει ότι οι φίλοι των μελών του party μπορούν να συμμετέχουν χωρίς πρόσκληση, ή ενός κλειστού party, που σημαίνει ότι μπορούν να συμμετάσχουν μόνο οι προσκεκλημένοι χρήστες.

Αυτό μπορεί να γίνει και στην εφαρμογή PS App, η οποία έχει λάβει άλλες ενημερώσεις, όπως βελτιώσεις διεπαφής χρήστη, μια επιλογή “σκοτεινής λειτουργίας” κατά τη χρήση του Remote Play και νέες επιλογές γλώσσας.

Η Sony έχει επίσης προσθέσει μια ενότητα “Pro Tips” στο κέντρο ελέγχου, όπου οι χρήστες μπορούν να διαβάζουν οδηγίες στο PS5, όπως το πώς να εφαρμόζουν προεπιλογές παιχνιδιών στην κονσόλα, πώς να καρφιτσώνουν βίντεο και εφαρμογές στην οθόνη ενώ παίζουν και πώς να μοιράζονται την οθόνη τους με φίλους (Share Screen) .

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *